Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με χαρά πραγματοποιήσαμε τον μήνα Μάιο δύο δράσεις, που στόχο είχαν να βοηθήσουν τα νήπια και τους γονείς τους, να αποβάλλουν το άγχος της μετάβασης από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο.

Ευχαριστούμε θερμά την Κα Φοίβη Σπέη, Εργοθεραπεύτρια – Διδάκτορα Ψυχολογίας της Υγείας που αποδέχθηκε την πρόσκληση του νηπιαγωγείου μας να είναι η κεντρική ομιλήτρια στον κύκλο γονέων – εκπαιδευτικών με θέμα: «Σχολική ετοιμότητα και γονείς», που πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2023.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 9ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών Κο Αριστοτέλη Καλύβα, που μας υποδέχθηκε στις 18/5/2023 στο φιλόξενο σχολείο του με κεράσματα για τους μικρούς μας μαθητές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς τους μαθητές και την δασκάλα του Α2 τμήματος της πρώτης τάξης του 9ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών Κα Ευανθία Προκοπίου, που μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στην τάξη τους και μας έλυσαν τις τόσες πολλές απορίες μας.