Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Τελετή λήξης σχολικής χρονιάς 2021-2022 & Αποφοίτησης Νηπίων Νηπιαγωγείου Ε.Α.Δ.Π.Π.Α.

Την Τετάρτη, 15  Ιουνίου 2022, τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου ΕΑΔΠΠΑ γιόρτασαν με πολλή χαρά την πρώτη τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2021-2022 και αποφοίτησης των νηπίων του Νηπιαγωγείου Ε.Α.Δ.Π.Π.Α.

 Η γιορτή στηρίχθηκε στο νέο γνωστικό αντικείμενο, στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων με διεπιστημονικό τρόπο. Ο θεσμός των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, οποίος εφαρμόστηκε για πρώτη φορά σε  όλα  τα Νηπιαγωγεία της χώρας τη σχολική χρονιά 2021-2022. Τα παιδιά εξέφρασαν προβληματισμούς και ανέπτυξαν την κριτική τους σκέψη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα παιδιά παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και καλλιτεχνικές δημιουργίες με βάση τις τέσσερις θεματικές  των εργαστηρίων δεξιοτήτων και πιο συγκεκριμένα, της υγιεινής διατροφής, της ανακύκλωσης, των δικαιωμάτων των  παιδιών και για τον ήλιο, τη γη και τη σελήνη. Επίσης, τα παιδιά τραγούδησαν στα αγγλικά και παρουσίασαν αθλήματα μέσω της ψυχοκινητικής αγωγής.

Ευχόμαστε Καλή Πρόοδο στους μαθητές μας που συνεχίζουν στο Δημοτικό, μια δημιουργική συνέχεια γεμάτη υγεία στις οικογένειες όλων σας και  ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι σε όλους.